Top1Toys

maandag: 13.00 - 17.30 uur
dinsdag: 10.00 - 17.30 uur
woensdag: 10.00 - 17.30 uur
donderdag: 10.00 - 17.30 uur
vrijdag: 10.00 - 17.30 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
zondag: zie website winkel

Top1Toys

OVER TOP 1 TOYS
Top 1 Toys is ontstaan uit het samenbrengen van de Wigwam en Speelboom speelgoedformules. Onze ondernemers hebben kennis van verschillende speelgoedassortimenten, acties, rages en het belangrijkste – de vraag van de consument. Deze vakkennis wordt zeer gewaardeerd en is de reden dat Top 1 Toys al meer dan 10 jaar garant staat voor service, advies en kwaliteit.

Ons assortiment
De huisstijl van Top 1 Toys is ‘lean en mean’ oftewel effectief en efficiënt. Hiermee kan een complete, fris ogende winkel gebouwd worden voor een lage prijs. Elke winkel heeft dezelfde uitstraling met de (prijs)concepten ACTUEEL, ACTIE, BUDGET en SALE. Deze concepten worden vertaald naar de winkel, het web en alle publiciteitsuitingen. Het assortiment van de Top 1 Toys formule wordt zorgvuldig samengesteld door de inkopers van Otto Simon die zich optimaal oriënteren op de belangrijkste beurzen in de hele wereld. Hierdoor vind je bij ons niet alleen de bekende merken als LEGO, Playmobil, Barbie en Hasbro, maar Top 1 Toys speelt adequaat in op de lokale functie, de steeds sneller veranderende consument en uiteraard op trends en rages. De stelling “wat je niet ziet, is er niet” gaat bij Top 1 Toys absoluut niet op. Artikelen die niet standaard aanwezig zijn, kunnen altijd voor je worden besteld.

De Schoolbox
In mei 2017 is het concept van de Schoolbox gelanceerd. De Schoolbox is een goed gevulde koffer die kinderen op kunnen halen bij Top 1 Toys wanneer zij voor het eerst naar groep 1 gaan. Wat er precies in de Schoolbox zit, blijft een verrassing. Wie heel nieuwsgierig is naar de inhoud van de Schoolbox kan op de website de unboxing vlog van Femke bekijken, waarin alvast een tipje van de sluier opgelicht wordt. Op de website van de Schoolbox zullen in de loop der tijd nog veel meer vlogs verschijnen die aansluiten bij de leeftijdsfase van het kind. Alle vlogs bevatten een sportief, educatief en maatschappelijk verantwoord thema, waarin ook non-profitorganisaties zoals War Child en Veilig Verkeer Nederland een boodschap meegeven. De vlogster, Femke Hermans, zal het vaste gezicht zijn in deze filmpjes. Hierdoor wordt de website van de Schoolbox een leuk digitaal platform voor kinderen waar ze vlogs kunnen bekijken, mee kunnen doen met wedstrijden en nog veel meer.

beeld impressie