Informatie winkelcentrum

Over winkelcentrum Paddepoel

Kom gezellig winkelen in het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden met meer dan 80 winkels onder 1 dak. Je kunt bij ons 1,5 uur GRATIS voor de deur parkeren. Maak gebruik van ons GRATIS WiFi. Volop mogelijkheden om te ontbijten, lunchen, lekker kopje koffie drinken, gebakje eten, etc.

Locatie

Winkelcentrum Paddepoel is gelegen aan de Westkant van Groningen en is eenvoudig te bereiken met de auto. Kijk voor meer informatie op de routebeschrijving. Ook met het openbaar vervoer is ons winkelcentrum eenvoudig te bereiken. Kijk voor meer informatie op 9292ov.nl

Koopavond

Elke donderdagavond zijn de winkels open tot 20.00 uur en sommigen zelfs tot 21.00 uur.

Koopzondag

De zondagen is opening naar eigen keuze. Een aantal winkels zijn de laatste zondag van de maand open en een aantal winkels in het Winkelcentrum, het BP tankstation aan de Pleiadenlaan en ook de horeca aan de Zonnelaan zijn iedere zondag geopend. Er zijn ook winkels die andere openingstijden hanteren dan de afwijkende en bijzondere collectieve openingstijden. Check voor je bezoek deze site en/of de website van betreffende winkel.

Afwijkende openingstijden

Kijk op de pagina van de gewenste winkel voor de exacte openingstijden van deze winkel of neem contact op met betreffende winkel. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan genoemde openingstijden op deze website aangezien wijzigingen niet altijd worden doorgegeven,

Parkeren

Op onze eigen parkeerterreinen P1 en P2 kun je 1,5 uur GRATIS parkeren.
P1 is het grootste parkeerterrein met de ingang aan de Dierenriemstraat. P2 is tegenover het winkelcentrum bij het tankstation en heeft zijn ingang aan de Pleiadenlaan.

Let op! Rondom het Winkelcentrum heeft de Gemeente Groningen gekozen voor betaald parkeren!