Praktische informatie

Praktische informatie winkelcentrum Paddepoel

Gevonden/Verloren voorwerpen

Gevonden voorwerpen worden meestal afgeleverd bij de klantenservice van AH en / of HEMA.

Het telefoonnummer van de AH is: 050 – 571 72 22

Het telefoonnummer van de HEMA is: 050 – 577 85 42

Mocht er niks gevonden zijn dan kunt u ook nog even de Huismeester bellen op telefoonnummer: (06) 53 77 08 31

Toilet/Babyverzorging

Het openbare rolstoel toegankelijke toilet bevindt zich onder de roltrap van Scapino. Door vandalisme genoodzaakt is dit toilet voorzien van een muntslot die te openen is door het inwerpen van een 50 eurocent munt. Naast het toilet hangt een wisselautomaat. Verder zijn er bij diverse horeca gelegenheden toiletten aanwezig. Tevens is in het toilet een baby verschoontafel aanwezig.

Wifi

Op het gehele Winkelcentrum is gratis Wifi beschikbaar.

Minder validen

Vrijwel het gehele winkelcentrum is goed rolstoel toegankelijk.

AED's

Het Winkelcentrum beschikt zelf over 2 AED’s. Deze bevinden zich op het middenplein ter hoogte van het speelplein en ter hoogte van de roltrap.

Zie voor de specifieke locatie onze plattegrond.

Rookvrij

tegels

Paddepoel Rookvrij!

Onlangs heeft GGD Groningen, in samenwerking met Gezondheidsfondsen voor rookvrij, Winkelcentrum Paddepoel 25 stoeptegels van de Rookvrije Generatie cadeau gedaan.

Gezondheidsfondsen voor Rookvrij is een samenwerking tussen de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en Longfonds, met als doel dat niemand meer (over)lijdt aan de gevolgen van roken. Winkelcentrum Paddepoel steunt dit doel.

  • We zijn niet tegen de rokers maar voor de kinderen
  • We zijn op weg naar een rookvrije generatie;
  • We zijn in een omgeving waar we kinderen en jongeren dingen willen (aan)leren voor de rest van hun leven, in plaats van afleren
  • Zien roken doet roken: kinderen en jongeren beginnen sneller met roken, als zij anderen zien roken.
  • Bij alle ingangen van Winkelcentrum Paddepoel waren er reeds stoeptegels aangebracht. Nu zijn ook de wegmarkeringen aangebracht. Tevens zijn er wegmarkeringen aangebracht op de beide hoeken van de Zonnelaan.

Om te voorkomen dat er sigarettenpeuken voor de ingangen komen te liggen hebben we er in eerste instantie voor gekozen om de peukenpalen te laten staan.