Paddepoel Fietsen

maandag: 13.00 - 18.00 uur
dinsdag: 09.00 - 18.00 uur
woensdag: 09.00 - 18.00 uur
donderdag: 09.00 - 20.00 uur
vrijdag: 09.00 - 18.00 uur
zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
zondag: zie website winkel
050 – 571 25 37
www.paddepoelfietsen.nl

Paddepoel Fietsen

Vrijwel iedere recreatieve en sportieve fietser kan bij Paddepoel Fietsen vinden wat hij of zij zoekt.

Naast de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment fietsen ( Gazelle, Batavus, Sparta, Cortina, Kreidler en natuurlijk Puky, Alpina en Loekie kinderfietsen ) word je als klant bijgestaan door vakkundig personeel, zowel in de winkel als in de onderhouds- en reparatieafdeling.

Ons uitgangspunt is een uitstekend product te verkopen en daaraan gekoppeld een uitstekende service in de reparatieafdeling. Dit alles moet resulteren in optimaal fietsplezier.

De onderdelen en accessoires worden aangeboden op een 15 meter lange wand, en voor de banden en kleine onderdelen is nog eens tien meter uitgetrokken. Verder is het mogelijk om buiten op de parkeerplaats een testrit te maken op de fiets van u keuze.

Paddepoel Fietsen is een bedrijf dat constant in beweging is en waarde hecht aan fietsplezier. Daarom proberen wij ook geen fietsen maar fietsplezier te verkopen. Er staan ruim 175 fietsen op hun nieuwe eigenaar te wachten.

Verder hebben we ook een ruime sortering in regenkleding en fietstassen. Kom daarom vrijblijvend eens langs en overtuig u zelf. Voor de kinderen hebben we een speciale kinderhoek met leuke en fleurige kleuren en natuurlijk in allerlei verschillende maten.​

Ook voor uw sleutels en schoenreparatie bent u bij Paddepoel Fietsen aan het juiste adres!

beeld impressie