MS Mode

maandag: 12.00 - 18.00 uur
dinsdag: 09.30 - 18.00 uur
woensdag: 09.30 - 18.00 uur
donderdag: 09.30 - 21.00 uur
vrijdag: 09.30 - 18.00 uur
zaterdag: 09.30 - 18.00 uur
zondag: zie website winkel
050 – 579 91 64

MS Mode

Natuurlijk vindt u MS Mode ook in winkelcentrum Paddepoel. Op onze website ontdekt u onze nieuwste collecties en vindt u vele tips voor Styling en complete looks en blijft u op de hoogte van onze “Best Price”-artikelen en andere aanbiedingen.

MS Mode biedt haar vaste klanten nu ook de Membercard. Met deze card profiteert u wekelijks van speciale “Membercard-aanbieidingen”. De Card is verkrijgbaar in onze winkel en biedt o.a.:

  • €. 10,00 welkomstbonus
  •  kortingscoupons
  •  exclusieve memberdeals
  •  Pre-Sale uitnodigingen
  •  ruilen binnen 4 weken
  •  gratis membermail

MS Mode is een transparante no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen. Het internationale servicekantoor is gevestigd in Amsterdam. Tevens hebben wij in alle landen waar MS Mode winkels gevestigd zijn, service kantoren met een managementteam dat het MS Mode beleid vertaalt naar de lokale markt en een serviceafdeling die de winkels ondersteunt om klanten de best mogelijke service te verlenen.

Onze werkomstandigheden zijn goed, veilig en gezond. Verder opereren we sociaal verantwoord en houden we rekening met de lokale regels.

Informatie over stageplaatsen en vacatures bij MS Mode kunt u op onze website vinden onder het kopje “werken bij MS Mode”. Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

beeld impressie