Bruna Paddepoel

maandag: 12.00 - 18.00 uur
dinsdag: 09.30 - 18.00 uur
woensdag: 09.30 - 18.00 uur
donderdag: 09.30 - 21.00 uur
vrijdag: 09.30 - 18.00 uur
zaterdag: 09.30 - 18.00 uur
zondag: zie website winkel
050 – 577 41 40

Bruna Paddepoel

Assortiment
Boeken, tijdschriften en eBooks. Bij Bruna hebben we het meest actuele assortiment boeken, tijdschriften en eBooks. Op bruna.nl verkopen we geen tijdschriften. De bestsellers vind je in de boeken top 10. Wil je weten of jouw favoriete boek of tijdschrift op voorraad is in de winkel, klik dan onder de bestelbutton op ‘Reserveer & haal op’. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met jouw favoriete winkel.

Van speelgoed tot schoolspullen
Of je kind nu net naar school gaat of al op de middelbare school zit: bij Bruna hebben we alles in huis om te leren en te spelen. We hebben diverse artikelen voor lezen, schrijven, knutselen en rekenen. Daarnaast hebben we een ruim assortiment in kinderboeken en leerboeken.

Cadeaukaarten en boekenbonnen
Op zoek naar een cadeau dat altijd goed is? Bij Bruna vind je een divers aanbod cadeaukaarten en boekenbonnen, die zowel online als in de winkel te besteden zijn. Op bruna.nl kun je geen cadeaukaarten of boekenbonnen kopen, hiervoor moet je naar de winkel. In de winkel wordt onder andere verkocht:  iTunes, Weekendjeweg, FonQ, Mediamarkt, Bijenkorf, Podium , VVV, Fashion, HEMA en RestaurantCadeau. Ga voor het volledige assortiment naar jouw Bruna-winkel.

Cadeaukaarten en boekenbonnen als betaalmiddel
Je kunt de boekenbon en BoekCadeau gebruiken als betaalmiddel op bruna.nl.
De Bruna cadeaukaart, VVV cadeaukaart, boekenbon en Kids Cadeaukaart kun je gebruiken als betaalmiddel in de winkel.

Kantoorartikelen
Bruna heeft een ruime keuze aan bureau-accessoires, kantoorartikelen en printpapier. Veel van deze producten zijn verkrijgbaar als Bruna-huismerk, waarbij we streven naar de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

Cartridges en toners
Bruna heeft een uitgebreid assortiment cartridges en toners. Onze eigen merk cartridges zijn gemaakt van gerecyclede cartridges. Daarnaast zijn de meest verkochte HP, Canon, Epson, Brother en Lexmark cartridges verkrijgbaar.

Serviceartikelen
Veel Bruna winkels zijn voorzien van een PostNL servicepunt. Verzend eenvoudig je pakket of laat je auto overschrijven op naam. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment in staatsloten, krasloten, iTunes kaarten, beltegoed en postzegels.

beeld impressie