Sinterklaas

Sinterklaas

Word jij 1 van de 10 winnaars?

Verdien het bedrag van je Sintcadeau terug voor je kerstinkopen! Doe je Sinterklaas inkopen op Winkelcentrum Paddepoel. Schrijf je naam, mailadres en telefoonnummer op je kassabon en deponeer je kassabon, of een kopie daarvan, in de speciale ton bij Bakker Bart!

Deelname is alleen mogelijk gedurende de actieperiode welke start op woensdag 21 november en loopt t/m woensdag 5 december 2018. Alleen volledig en duidelijk ingevulde kassabonnen komen in aanmerking. De gegevens worden alleen voor de actie gebruikt.

Maandag 10 december 2018 worden de winnaars (na toestemming) op onze Facebookpagina bekend gemaakt. (De winnaars worden eerst via een persoonlijke brief op de hoogte gebracht)

Het gewonnen aankoopbedrag moet besteed worden voor 30 december 2018 voor de Kerstinkopen op Winkelcentrum Paddepoel • Deelname aan de Kassabonnenactie staat open voor alle in Nederland woonachtige personen vanaf 18 jaar die beschikken over een vaste woon- of verblijfplaats • Aan deelname zijn geen kosten verbonden en geen verdere verplichtingen • Winkelcentrum Paddepoel is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat deelnemers niet conform de actievoorwaarden handelen • Personeel en eigenaren van de winkels op Winkelcentrum Paddepoel zijn uitgesloten van deelname • De prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten.