Winkelcentrum Paddepoel

Zoek op paddepoel.nl

laatste
nieuws
agenda aanbie-
dingen 

Winkeloverzicht

Sort on:

  Juwelier Lucardi

  OPENINGSTIJDEN

  Ma. 13.00 - 18.00
  Di. 09.30 - 18.00
  Wo. 09.30 - 18.00
  Do. 09.30 - 21.00
  Vr. 09.30 - 18.00
  Za. 09.30 - 18.00

  « terug naar overzicht

  Juwelier Lucardi

  Lucardi juwelier is de grootste juweliersketen in Nederland en met een landelijke dekking altijd dichtbij. Voor de laatste trends op het gebied van sieraden en horloges ben je bij Lucardi Juwelier Paddepoel aan het juiste adres. Hip en trendy zijn de sleutelwoorden, maar nog belangrijker is de betaalbare prijs.

  Lucardi Juwelier onderscheidt zich op een aantal punten van de traditionele juwelier. Het open winkelfront is zeer uitnodigend; je loopt er zo naar binnen. Onze winkel is zo ingericht dat je zelf je keuze kunt maken. De sieraden en horloges zijn overzichtelijk gepresenteerd in glazen vitrines. Vanzelfsprekend zijn er deskundige verkoopmedewerkers aanwezig om te adviseren en te assisteren.

  Collectie
  Bij Lucardi kun je terecht voor de allerlaatste trends, maar ook voor de bekende ‘klassiekers’. Het assortiment bestaat uit een brede collectie sieraden in goud, zilver, staal, goldplated en bijou. Ook vind je de bekende merken als Casio, Esprit en Pulsar terug in de collectie. Wie op zoek is naar een kraamcadeau of kindergeschenk, kan bij Lucardi Juweliers kiezen uit een brede collectie van bijvoorbeeld kinderbestek, verzilverde rammelaars of een mooie verzilverde spaarpot.

  https://www.lucardi.nl     

  Tel: 050-5735834

  Nieuwsbrief

  Ontvang het laatste nieuws, activiteiten
  en aanbiedingen via e-mail.

  Dagelijks geopend van 08.00 tot 18.00
  Donderdag koopavond tot 21.00
  De openingstijden van de winkeliers vindt u bij de desbetreffende winkel op deze site.
  het grootste overdekte winkelcentrum van groningen meer dan 80 winkels onder één dak 1,5 uur gratis parkeren elke donderdag koopavond kortom hèt adres voor uw boodschappen en om gezellig te winkelen ...

  Winkelcentrum Paddepoel