Project Category: speciale acties

Home / speciale acties
Klompjesgolf
Project

Klompjesgolf

Paddepoel slaat door! Op zaterdag 26 augustus slaan we in winkelcentrum Paddepoel helemaal door. Sla jij je slag tijdens het klompjesgolf evenement? Je maakt kans op een shoptegoed van 25, 50 of 100 euro. Altijd prijs tijdens het klompjesgolf evenement van winkelcentrum Paddepoel!

Vaderdag
Project

Vaderdag

Dé energieboost voor Vaderdag! Beleef extreme snelheden in de Full Size F1 Race Simulator! Welke vader is de snelste op het circuit van Paddepoel? Stap tussen 13.00-17.00 uur in de Verstappen bolide voor een foto en ga voor de prijzen! Combineer deze leuke activiteit met gezellig en ontspannen winkelen in het grootste overdekte Winkelcentrum van het...

Kinder Koopzondag
Project

Kinder Koopzondag

Winkelcentrum Paddepoel maakt de koopzondag nu nog aantrekkelijker voor onze jongste bezoekers. Tijdens de koopzondag van 25 maart as. staan de kinderen voorop onder het motto “Gratis Genieten” Wat dacht u van: zandtekenen goochelaar kindertreintje Oud Hollandse spelen suikerspin glitter tattoos 6 verschillende springkussens Shoppen met de kids was nog nooit zo leuk!

Valentijn in Paddepoel
Project

Valentijn in Paddepoel

Ga gratis met je geliefde op de foto of verras jouw valentijn met onze speciale “love” ballon. Op woensdag 14 februari maken onze cupido’s jouw Valentijnsdag onvergetelijk!

FC Groningen in Paddepoel
Project

FC Groningen in Paddepoel

Wil je op de foto met jouw favoriete speler van FC Groningen? Dat kan op zaterdag 3 februari in winkelcentrum Paddepoel. De hele middag staat in het teken van FC Groningen. Elke liefhebber kan zijn hart ophalen want in het winkelcentrum staan tal van (voetbal)activiteiten op het programma. Je kunt niet alleen met je favoriete...

Kerstshoppen on Ice
Project

Kerstshoppen on Ice

Kijkt u ook zo uit naar de komende feestdagen? In winkelcentrum Paddepoel zijn we er helemaal klaar voor. Vanaf vrijdag 22 december t/m zaterdag 6 januari kunt u genieten van een heuse ijsbaan in het winkelcentrum. De schaatsen kunnen dus uit het vet. Om het u makkelijk te maken tijdens het winkelen is er van...

Black Saturday
Project

Black Saturday

Test je kennis van mode en win €. 100 shoptegoed! Maar maar liefst 3x kans op €. 100 of op 1 van de modecheques van €. 75 en €. 50!

Sinterklaas in Paddepoel
Project

Sinterklaas in Paddepoel

Op zondag 26 november beleef je de leukste Sinterklaas intocht van Nederland. Vanaf 13.00 maakt de Sint zijn opwachting in het winkelcentrum en is er muziek en een speciale kindervoorstelling. Jij komt toch ook?

Knutselparty
Project

Knutselparty

Op (koop)zondag 24 september sluiten we de Superhelden en Prinsessen maand” af met een spectaculaire knutselparty met “Elsa en Special Guest”! Rond de klok van 15.30 uur is het selfietijd en kun je op de foto met Elsa en haar “Special Guest. De knutselparty is van 14.00 tot 16.00 uur!

  • 1
  • 2